PIZZA HEAT DENDERMONDE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1698 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizza Heat Dendermonde. Meer weten? Ontdek meer

29 jun 2024 om 10:56 Bestelling was er sneller dan gezegd. Ene pizza was vermoedelijk wel gevallen want de toppings lagen aan 1 kant.
27 jun 2024 om 21:12 Was echt heerlijk! Doe zo voort
15 jun 2024 om 21:36 Vroeger geleverd dan verwacht. En heel goed warm
9 jun 2024 om 21:23 Super
30 mei 2024 om 20:19 In orde
20 mei 2024 om 9:25 In een lang weekend met goed weer kan je verwachten dat het wat langer duurt. Voor de kwaliteit van de pizza is het zeker de moeite om even te wachten. De bezorger is vriendelijk en komt zelf ook verzorgd over. Zij zijn tenslotte het visitekaartje
12 mei 2024 om 19:19 Snelle levering,heerlijk warm,begrijp juist de korst niet. Was zo dik? Gelukkig wel uitgebakken, maar zijn we niet gewoon.
9 mei 2024 om 8:40 The first time we ordered pizza it was fabulous. This second time and the last, it wasn't nearly as good. I couldn't even eat my pizza. The crust was tough, my pizza tasted odd & there was hardly any cheese. Consistency is a must at 20 Euros a pizza.
3 mei 2024 om 19:49 Super
2 mei 2024 om 6:55 De bezorgtijd is top, geleverd op het gevraagde uur. De pizza’s waren lekker, juist 1 minpuntje, de hesp was niet meer vers er zat een smaakje aan. Spijtig want voor de rest was de pizza lekker.
25 apr 2024 om 23:09 Top.
23 apr 2024 om 23:01 Een van de beste takeaway restaurants. Pizza’s warm en krokant, zoals het moet!